Učitavam stranicu...

 

HomeOpći uvjeti poslovanja • DIS-Prom

Uvjeti poslovanja društva DIS-PROM, d.o.o. za trgovinu, proizvodnju i usluge, sa sjedištem u Velikoj Gorici, Radićev odvojak 54, OIB: 64784492361.

Informacije o trgovačkom društvu

DIS-PROM, d.o.o. za trgovinu, proizvodnju i usluge
Radićev odvojak 54, Velika Gorica
Adresa elektroničke pošte: info@dis-prom.hr
Kontakt telefon: 01/ 6222-449

Djelatnost prodaje obavlja se na adresi Radićev odvojak 54, Velika Gorica. Radno vrijeme poslovnice je radnim danom od 08-16 sati, subotom, nedjeljom i blagdanima ne radimo.

Tvrtka upisana u trgovački registar: Trgovački sud u Zagrebu pod reg. ul. 1-50738.
Račun u Zagrebačka banka d.d., Trg bana Josipa Jelačića 10, 10000 Zagreb, Hrvatska, IBAN: HR2723600001101367760.

Iznos temeljnog kapitala društva: 2.880,08 EUR.

Članovi uprave: Sergij Stocca.

Matični broj: 080067619.

OIB: 64784492361.

Izjava o sigurnosti

WSPay je siguran sustav za online plaćanje, plaćanje u realnom vremenu, kreditnim i debitnim karticama te drugim načinima plaćanja. WSPay kupcu i trgovcu osiguravaju siguran upis i prijenos upisanih podataka o karticama što potvrđuje i PCI DSS certifikat koji WSPay ima. WSPay koristi SSL certifikat 256 bitne enkripcije te TLS 1.2 kriptografski protokol kao najviše stupnjeve zaštite kod upisa i prijenosa podataka. Zaštita osobnih podataka u skladu sa Općom uredbom o zaštiti podataka Europskog parlamenta i Vijeća broj 2016/679-Uredba te provedbe Opće uredbe o zaštiti podataka. WSPay kao izvršitelj provođenja autorizacije i naplate kreditnih kartica postupa s osobnim podacima u svojstvu izvršitelja obrade te sa osobnim podacima postupa u skladu sa Općom uredbom o zaštiti podataka Europskog parlamenta i Vijeća broj 2016/679 te prema strogim pravilima PCI DSS L1 regulative o zaštititi upisa i prijenosa podataka. WSPay koristi SSL certifikat 256 bitne enkripcije te TLS 1.2 kriptografski protokol kao najviše stupnjeve zaštite kod upisa i prijenosa podataka.

h70 WSPay

Izjava o privatnosti

Osobni podaci koje ste nam dostavili obrađuju se u skladu s politikama zaštite privatnosti. Prilikom korištenja ovom mrežnom stranicom suglasni ste s obradom tih informacija i podataka te izjavljujete da su sve navedene informacije i detalji točni i istiniti.

DIS-PROM d.o.o. obavezuje se pružati zaštitu osobnim podacima kupaca, na način da prikuplja samo nužne, osnovne podatke o kupcima/ korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza; informira kupce o načinu korištenja prikupljenih podataka, redovito daje kupcima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi djelatnici DIS-PROM d.o.o. i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.

Opće odredbe

Tvrtka DIS-PROM d.o.o. pruža online uslugu prodaje robe putem svoje Internet stranice na domeni dis-prom.hr, na world wide web mreži – Internetu.

Uvjeti korištenja propisuju uvjete i pravila za Krajnje korisnike i odnose se na korištenje Internetske stranice https://dis-prom.hr/. Korištenjem Internetske stranice Krajnji korisnici iskazuju da se slažu s Općim uvjetima poslovanja i korištenja te pristaju na korištenje Internetske stranice https://dis-prom.hr u skladu s njima. Pravo Korištenja Internetske stranice osobno je pravo Krajnjeg korisnika, i ne može se ni na koji način prenositi na druge fizičke ili pravne osobe niti je bilo koji korisnik ovlašten prijavljivati druge fizičke ili pravne osobe. Krajnji korisnik osobno je odgovoran za zaštitu povjerljivosti zaporki, na mjestima gdje one kao takve postoje. Krajnji korisnik je upoznat sa činjenicom da ponekad dolazi do prekida usluga, ili do događaja koji su izvan kontrole tvrtke DIS-PROM d.o.o. te prihvaća da tvrtka DIS-PROM d.o.o. nije odgovorna za bilo kakav gubitak podataka do kojeg može doći za vrijeme prijenosa informacija na Internetu. Krajnji korisnik se slaže i prihvaća da pristup Internetskim stranicama ponekad može biti u prekidu, privremeno nedostupan ili isključen.

Korištenjem ovih Internetskih stranica Krajnji korisnik potvrđuje da je upoznat i suglasan s Općim uvjetima poslovanja i korištenja. Ukoliko se s ovdje navedenim uvjetima korištenja i pravilima ne slažete, molimo vas da se suzdržite od uporabe ove Internetske stranice. Korištenjem ovom internetskom stranicom i obavljanjem narudžbi na njoj suglasni ste s time da se:

 • ovom mrežnom stranicom koristite isključivo za postavljanje upita i pravno valjanih narudžbi.
 • ne izvršavate pogrešne ili lažne narudžbe. Ako opravdano smatramo da je izvršena takva vrsta narudžbe, ovlašteni smo je otkazati i obavijestiti nadležne ustanove.
 • nam pružite točne i istinite informacije o svojoj e-adresi, poštanskoj adresi i/ili kontaktnim podacima. Također ste suglasni s tim da ove podatke možemo upotrijebiti kako bismo vam se obratili ako to bude potrebno zbog vaše narudžbe (vidi Politiku privatnosti). Ako nam ne pružite sve potrebne podatke, ne možemo obraditi vašu narudžbu. Naručivanjem na ovoj internetskoj stranici izjavljujete da ste stariji od 18 godina i da imate zakonsko pravo sklapanja obvezujućih ugovora.

Tvrtka DIS-PROM d.o.o. zadržava pravo u bilo kojem trenutku, i bez prethodne obavijesti, ukoliko to smatra potrebnim, ukinuti ili izmijeniti bilo koji od ovdje navedenih Općih uvjeta poslovanja i korištenja i/ili Izjavu o povjerljivosti podataka. Stoga, savjetuje Krajnje korisnike da s vremena na vrijeme ponovo pročitaju informacije sadržane u Općim uvjetima poslovanja i korištenja i Izjavi o povjerljivosti podataka, a kako bi ostali informirani o takvim promjenama. Nastavak korištenja Internetske stranice i nakon objave na internetu novih promijenjenih Općih uvjeta poslovanja i korištenja odnosno Izjave o povjerljivosti, podrazumijeva se da Korisnik prihvaća izmjene.

Ova Internetska stranica privatno je vlasništvo. Sva međusobna komunikacija i interakcija koja se odvija putem ovih Internetskih stranica mora biti u skladu s ovim Općim uvjetima poslovanja i korištenja. Krajnji korisnici ne smiju putem ove Internetske stranice objavljivati ili prenositi bilo kakve materijale koji ugrožavaju, ili na bilo koji način krše prava drugih, bilo kakav materijal koji je po svojoj prirodi nezakonit, ugrožavajući, uvredljiv, klevetnički, koji narušava ili ugrožava privatnost, koji je vulgaran, opscen, ili na drugi način nepoželjan u odmjerenoj komunikaciji, koji potiče na protupravne aktivnosti, ili na drugi način krši bilo koji propis te koji, bez izričitog, prethodnog, pismenog odobrenja tvrtke DIS-PROM d.o.o., sadrži oglašavanje ili ponudu bilo čijih proizvoda i usluga. Krajnji korisnik ne smije koristiti ovu Internetsku stranicu za oglašavanje ili izvođenje bilo kakve komercijalne, vjerske, političke, ili nekomercijalne promidžbe.

Svi materijali koji se nalaze na https://dis-prom.hr/ internetskoj stranicama ekskluzivno su pravo tvrtke DIS-PROM d.o.o., ili se koriste uz izričito odobrenje nositelja autorskih prava te nositelja prava na žigovima i/ili dizajnu.

BILO KAKVO KOPIRANJE, DISTRIBUCIJA, PRIJENOS, OBJAVLJIVANJE, POVEZIVANJE, DUBINSKO POVEZIVANJE, ILI MIJENJANJE NA DRUGI NAČIN OVIH INTERNETSKIH STRANICA BEZ IZRIČITOG PISMENOG ODOBRENJA TVRTKE DIS-PROM d.o.o. STROGO JE ZABRANJENO!

Kršenje Općih uvjeta poslovanja i korištenja može dovesti do pokretanja parničnih postupaka i/ili do kaznenog progona protiv počinitelja radi povrede autorskih prava, prava žiga, ili prava kojeg drugog oblika intelektualnog vlasništva.

Internetska stranica sadrži materijale zaštićene autorskim pravom, žigom, dizajnom te druge informacije koje su pokrivene drugim pravima fizičkih ili pravnih osoba, uključujući, ali bez ograničenja na, tekstove, softver, fotografije, video materijale, grafiku, glazbu, zvuk, kao i cijeli sadržaj internetskih stranica https://dis-prom.hr/, a u skladu s propisima Republike Hrvatske. Krajnji korisnik ne smije mijenjati, objavljivati, prenositi, sudjelovati u prijenosu ili prodaji, stvarati izvedenice, ili na bilo koji način iskorištavati bilo koji sadržaj, u cijelosti ili djelomično. Krajnji korisnik može preuzimati, ispisivati i spremati materijale zaštićene autorskim pravom samo u svrhu svoje vlastite uporabe. Nije dozvoljeno kopiranje, redistribucija, ponovni prijenos, izdavanje ili komercijalno iskorištavanje preuzetog materijala bez izričitog pismenog odobrenja tvrtke DIS-PROM d.o.o. i nositelja autorskog prava.

Krajnji korisnik ne smije na ovoj Internetskoj stranici postavljati, objavljivati, ili na drugi način činiti dostupnima bilo kakav materijal koji podliježe autorskom pravu, žigu, ili drugim pravima intelektualnog vlasništva, bez izričitog odobrenja nositelja tih prava. Tvrtka DIS-PROM d.o.o. nema nikakvu obavezu izvješćivati Krajnjeg korisnika, ili mu pomagati odrediti da li je neki materijal podložan autorskom pravu. Krajnji korisnik je jedino i isključivo odgovoran za štetu koja može nastati povredama autorskih prava, zlouporabom žiga i drugih prava intelektualnog vlasništva, ili bilo kakvih problema nastalih u vezi s objavom takvih materijala. Postavljanjem materijala na bilo koji javno dostupni dio ovih Internetske stranice, Krajnji korisnik izjavljuje da je nositelj prava na tim materijalima i da izričito daje tvrtki DIS-PROM d.o.o. vremenski i prostorno neograničeno, besplatno, stalno, nepovratno, ne-ekskluzivno pravo i licencu za korištenje, reprodukciju, modificiranje, prilagođavanje, objavljivanje, prevođenje i distribuciju takvog materijala (djelomično ili u cijelosti). Krajnji korisnik također daje drugim krajnjim korisnicima pravo pristupanja, pregledanja, spremanja ili reprodukcije tog materijala za njihovu vlastitu uporabu. Time Krajnji korisnik daje pravo tvrtki DIS-PROM d.o.o. mijenjati, kopirati, objaviti i distribuirati bilo koji materijal koji Krajnji korisnik učini dostupnim na Internetskoj stranici https://dis-prom.hr.

Krajnji korisnik se izričito slaže da je korištenje Internetske stranice https://dis-prom.hr/ isključivo na odgovornost Krajnjeg korisnika tako da tvrtka DIS-PROM d.o.o. ne jamči:

 1. ZA POSLJEDICE KOJE MOGU NASTATI UPORABOM OVE INTERNETSKE STRANICE, ILI
 2. ZA TOČNOST, POUZDANOST ILI SADRŽAJ BILO KOJE INFORMACIJE, USLUGE ILI ROBE DANE PREKO OVE INTERNETSKE STRANICE.

Odgovornost Krajnjeg korisnika odnosi se na sve štete, ili moguće ozljede uzrokovane bilo kakvom greškom, izuzećem, prekidom, brisanjem, kvarom, kašnjenjem u radu ili prijenosu, računalnim virusom, prekidom u komunikacijskoj liniji, krađom, uništenjem ili neovlaštenim pristupom, promjenama ili zlouporabom zapisa, raskidom ugovora, neprikladnim ponašanjem, nemarom, ili bilo kakvom drugom radnjom. Krajnji korisnik izričito potvrđuje da tvrtka DIS-PROM d.o.o. nije odgovorna za uvredljivo, neprikladno ili protuzakonito ponašanje Krajnjeg korisnika ili trećih strana te da rizik od šteta koji može nastati kao posljedica navedenog u potpunosti leži na Krajnjem korisniku. Ni u kojem slučaju tvrtka DIS-PROM d.o.o. neće biti odgovorni za bilo kakvu štetu koja može nastati kao posljedica korištenja, ili zbog nemogućnosti korištenja ovih internetskih stranica. Krajnji korisnik izričito potvrđuje da se uvjeti ovog poglavlja odnose na cjelokupan sadržaj Internetske stranice.

Uz prethodno navedene uvjete, tvrtka DIS-PROM d.o.o., neće biti odgovorna, bez obzira na uzrok ili trajanje, za bilo koje pogreške, netočnosti, ili druge nedostatke, neprikladnost ili neizvornost, informacija koje se nalaze na ovoj internetskoj stranici, kao i za bilo kakvo kašnjenje ili prekid u prijenosu informacija do krajnjeg korisnika, za bilo kakva potraživanja ili gubitke koji iz tog proizlaze. Niti jedna od gore navedenih strana neće biti odgovorna za bilo kakva potraživanja ili gubitke treće strane, uključujući i izgubljenu dobit.

Tvrtka DIS-PROM d.o.o. nije odgovorna za bilo kakav sadržaj koji korisnik, pretplatnik, ili neovlašteni korisnik može postaviti na Internetsku stranicu. Tvrtka DIS-PROM d.o.o. zadržava pravo promjene, prilagođavanja, izmjene, brisanja ili uklanjanja bilo kojeg sadržaja za koji ocjeni da je neprikladan.

Krajnji korisnik potvrđuje da su sve diskusije ocjene, komentari, privatne poruke, javne a ne privatne prirode, i da stoga djelatnici tvrtke DIS-PROM d.o.o. mogu nadzirati komunikacije Krajnjih korisnika bez njihovog znanja i eksplicitnog dopuštenja.

Krajnji korisnik se slaže da će obeštetiti, i neće smatrati odgovornim tvrtku DIS-PROM d.o.o., od svih zahtjeva za naknadom štete i troškova, uključujući troškove pravnog zastupanja, a koji mogu nastati uporabom ovih Internetskih stranica od strane Krajnjeg korisnika.

Tvrtka DIS-PROM d.o.o. može raskinuti poslovni odnos s bilo kojim svojim Krajnjim korisnikom u bilo kojem trenutku. Tvrtka DIS-PROM d.o.o. zadržava pravo trenutno ukinuti bilo koje zaporke, ili korisničke račune Krajnjeg korisnika u slučaju bilo kakvog ponašanja Krajnjeg korisnika koje Tvrtka DIS-PROM d.o.o., prema svojoj diskrecijskoj ocjeni, smatra neprihvatljivim, kao i u svakom slučaju nepoštivanja Općih uvjeta poslovanja i korištenja od strane Krajnjeg korisnika.

Korisnik može svoje upite i komentare poslati pismeno, poštom ili e-mailom, a DIS-PROM d.o.o. će poslati pismeni odgovor poštom ili e-mailom u zakonskom roku.

https://dis-prom.hr/ je registrirana domena tvrtke DIS-PROM d.o.o.

Tvrtka DIS-PROM d.o.o., distributer je (a ne izdavač) sadržaja koji pribavljaju treće strane i Krajnji korisnici. Tvrtka DIS-PROM d.o.o. ne jamči za točnost, potpunost, ili korisnost bilo kojeg sadržaja, kao ni njegove mogućnosti prodaje ili prikladnosti za bilo koju određenu namjenu.

Ako naša internetska stranica sadrži poveznice na druge mrežne stranice i materijale trećih strana, te poveznice služe samo u informativne svrhe i nemamo nikakvu kontrolu nad sadržajem tih mrežnih stranica ili materijala. Prema tome ne preuzimamo nikakvu odgovornost za bilo kakav gubitak ili štetu proizašlu iz njihove uporabe.

Tvrtka DIS-PROM d.o.o. nije odgovorna za točnost ili pouzdanost bilo kojeg mišljenja, savjeta, ili izjave koja je objavljena na https://dis-prom.hr/ internetskoj stranici, od strane bilo koga tko nije ovlaštena osoba tvrtke DIS-PROM d.o.o. Ni pod kojim uvjetima tvrtka DIS-PROM d.o.o. neće biti odgovorna za bilo kakav gubitak ili štetu nastalu tim što se Krajnji korisnik oslonio na informacije dobivene putem https://dis-prom.hr Internet stranice. Na Krajnjem korisniku leži sva odgovornost ocijeniti točnost, kompletnost ili korisnost bilo koje informacije, mišljenja, stava, savjeta ili drugog sadržaja koji je dostupan putem https://dis-prom.hr/ Internet stranice.

Sjedište tvrtke DIS-PROM d.o.o. je u Velikoj Gorici, u Republici Hrvatskoj. Pravni sporovi koji mogu nastati, kao posljedica korištenja ovih Internetskih stranica (osim ako posebnim ugovorom nije drugačije navedeno) u nadležnosti su suda u Velikoj Gorici ili Zagrebu, i rješavaju se u skladu s pozitivnim propisima Republike Hrvatske. Korištenjem ovih Internetskih stranica Krajnji korisnik pristaje da je bilo koji spor ili zahtjev, proizašao iz, ili koji je u vezi s ovim Uvjetima, ili u vezi s njihovim provođenjem, u nadležnosti suda u Velikoj Gorici za stvarnu nadležnost općinskog suda, a u Zagrebu za stvarnu nadležnost trgovačkog suda.

Jezik komunikacije na https://dis-prom.hr/ je hrvatski književni jezik.

Cijene

Cijene su izražene u eurima (EUR), sadrže porez na dodanu vrijednost (PDV) i vrijede za sve načine plaćanja u trenutku obavljanja kupnje.

U skladu s pravilima i propisima na snazi, sve kupnje putem mrežne stranice podliježu plaćanju poreza na dodanu vrijednost (PDV). U tom smislu, a temeljem poglavlja I. glave V. Direktive 2006/112/EZ od 28. studenoga 2006. godine o zajedničkom sustavu poreza na dodanu vrijednost, mjesto isporuke bit će u državi članici u kojoj se artikl dostavlja, a PDV se zaračunava prema stopi u svakoj državi članici u kojoj se stavke dostavljaju po narudžbi. U skladu s važećim pravilima i propisima u svakoj jurisdikciji, pravilo o „prijenosu porezne obveze” (članak 194. Direktive 2006/112) može se primjenjivati na robu isporučenu u nekim državama članicama Europske unije, ako je kupac porezni obveznik ili se smatra poreznim obveznikom za potrebe PDV-a. Ako je to slučaj, mi nećemo naplatiti PDV, pod uvjetom da naručitelj potvrdi će se PDV na isporučene stavke zaračunati kupcu u skladu s postupkom prijenosa porezne obveze.

Cijena robe utvrđena je za svaki proizvod pojedinačno. Proces upisivanja cijene na stranicu za svaki proizvod podložan je kontroli u više razina, no bez obzira na to, postoji mogućnost nastanka greške jer je u pitanju ljudski faktor, a po prirodi stvari ne može se raditi o automatskom unosu.

Nismo dužni prodati vam neki proizvod po pogrešno navedenoj nižoj cijeni ako je greška u cijeni očita i nedvojbena i mogli ste razumno shvatiti da cijena nije točna.

Takve situacije su izvanredne i za njih se DIS-PROM d.o.o. unaprijed ispričava svojim kupcima jer će ih biti prisiljen obavijestiti o nastaloj situaciji, pogrešnoj cijeni za određeni proizvod te nemogućnosti isporuke po konkretnoj narudžbi kupca.

Vaša vam banka može naplatiti dodatne naknade zbog valutne razmjene po stopi banke. Stoga, ako bi se iznosi dugovanja/potraživanja na vašoj kreditnoj kartici razlikovali od prikazane cijene na kraju postupka kupnje/potvrđenog iznosa koji će biti vraćen, obratite se svojoj banci za dodatne informacije o troškovima banaka ili razmjenama valuta vezanih za takve transakcije.

Posebni oblici prodaje

Tvrtka DIS-PROM d.o.o. će periodično, po svojoj odluci stavljati određene proizvode na akcijsku prodaju ili druge posebne oblike prodaje (rasprodaja, sezonsko sniženje, prodaja robe s greškom, prodaja robe prodaja robe kojoj istječe rok uporabe).

Ti proizvodi će biti dostupni pod istim uvjetima svim kupcima ili će biti dostupni kupcima određene, točno specificirane skupine. Uvjeti akcijske prodaje bit će detaljno opisani, posebice trajanje akcijske prodaje, ograničenje količina robe, visina popusta i sl.

Tvrtka DIS-PROM d.o.o. će u slučaju posebnog oblika prodaje istaknuti cijenu koju primjenjuje tijekom trajanja te prodaje i najnižu cijenu koju je primjenjivao za istu robu tijekom razdoblja od 30 dana prije provođenja posebnog oblika prodaje.

Nakon proteka roka akcijske prodaje, tvrtka DIS-PROM d.o.o. neće primati nove narudžbe po uvjetima koji se odnose na akcijsku prodaju kojoj je istekao rok.

Narudžba

Proces naručivanja na https://dis-prom.hr/ trgovini je opisan u nastavku:

 • Proizvodi se naručuju putem web shopa stranice Prodavatelja na način da se odabrani proizvodi prvo stave u košaricu web shopa, te se po završetku odabira naruče. Plaćanje unaprijed nije preduvjet za narudžbu.
 • Narudžba se također može izvršiti i telefonski u direktnom kontaktu s prodajnim agentom Prodavatelja.
 • Kupac dobiva potvrdu narudžbe putem e-maila nakon što je agent prodaje pregleda i odobri.

Zbog velikog broja narudžbi koje se istovremeno predaju na https://dis-prom.hr/ trgovini može se dogoditi da informacija o raspoloživosti proizvoda ne bude istovjetna sa stanjem na skladištu dobavljača. Takva situacija je izvanredna i ne traje dugo.

Sve narudžbe proizvoda ovise o dostupnosti.

Zadržavamo pravo uklanjanja bilo kojeg proizvoda s ove internetske stranice u bilo kojem trenutku te ne odgovaramo vama ni bilo kojoj trećoj strani za uklanjanje bilo kojeg proizvoda s ove internetske stranice, niti za prekid obrade narudžbe.

Tvrtka DIS-PROM d.o.o. će poduzeti sve potrebne mjere i angažirati sve moguće resurse kako bi ispunio u primjerenom roku isporuku naručenog proizvoda. U slučaju da dobavljač nema na raspolaganju naručeni proizvod, o tome će obavijestiti kupca i ponuditi mu mogućnost kupnje proizvoda s https://dis-prom.hr/ web trgovine koji je raspoloživ za isporuku i koji je po svojim karakteristikama najbliži proizvodu koji nije moguće isporučiti. Ako ne želite naručiti zamjenski proizvod, vratit ćemo vam plaćeni iznos. Tvrtka DIS-PROM d.o.o. otklanja odgovornost za posljedice opisane izvanredne situacije.

Vaša narudžba se smatra potvrđenom i valjanom tek kada je kreiran račun.

Kupac može biti samo punoljetna i pravno sposobna osoba. Ugovor u ime i za račun maloljetnika i potpuno poslovno nesposobne osobe mogu zaključiti njihovi zakonski zastupnici ili skrbnici, a djelomično poslovno sposobne osobe ugovor mogu zaključiti samo uz suglasnost njihovog zakonskog zastupnika ili skrbnika. Za postupanje suprotno ovoj odredbi Prodavatelj ne snosi nikakvu odgovornost.

Načini plaćanja

Kreditne i debitne kartice

MasterCard®, Maestro®, Visa, Discover i Diners jednokratno. Narudžbe iznad 46.45 EUR možete platiti do 6 rata VISA Premium kreditnom karticom, te debitnim Visa Electron i Maestro karticama izdanim od PBZ-a.

h50 AmericanExpress
h50 Diners
h50 Visa
h50 MasterCard
h50 Maestro
h50 Discover
h50 MasterCard IDCheck
H50 VisaSecure

Virmansko plaćanje

Internet bankarstvom ili općom uplatnicom

Na svoju e-mail adresu dobiti ćete predračun sa svim podacima potrebnim za uplatu, uključujući broj računa na koji trebate uplatiti vrijednost narudžbe. Uplatu možete izvršiti korištenjem internet bankarstva ili putem banke, pošte, Fine ili sl. Po zaprimljenoj uplati, šaljemo vam naručene proizvode dostavom na adresu.

NAPOMENA:

Za virmanske uplate, roba se isporučuje tek nakon što uplatu proknjižimo (prema izvodima iz banke – u pravilu, slijedeći radni dan).

Ukoliko kupac ne preuzme proizvod ili odbije preuzeti proizvod bez valjanog, prodavatelj zadržava pravo zahtijevati nadoknadu troškova manipulacije, transporta i drugih mogućih troškova.

Plaćanje pouzećem

Pouzećem

Plaćanje gotovinom dostavljaču prilikom preuzimanja.

Dostava

Dostavu vršimo putem InTime, GLS ili DPD, a po potrebi i drugim kurirskim službama ovisno o tipu robe. Robu dostupnu na skladištu isporučujemo unutar najkasnije 2 (dva) radna dana. Dostava je dostupna unutar cijelog područja Republike Hrvatske.

Cijena dostave

U slučaju naručene robe u iznosu većem od 47 EUR dostava je besplatna.

Cijena dostave za standardne artikle za naručeni iznos manji od 47 EUR je 4.64 EUR.

Za frizerski namještaj i sličnu robu velikih dimenzija cijena dostave je 66.36 EUR.

U slučaju većih količina i pošiljaka van gabarita, cijena dostave prema dogovorenoj ponudi

Sve gore izražene cijene uključuju PDV (25%).

Za potrebe ovih Uvjeta, „dostava” se smatra izvršenom ili se narudžba smatra „dostavljenom” čim vi ili treća strana koju ste naveli stekne fizički posjed robe, što se dokazuje potpisivanjem potvrde o primitku narudžbe na navedenoj adresi isporuke. Odgovornost za proizvode vi preuzimate od trenutka dostave kao što je navedeno, a vlasništvo nad proizvodima vi preuzimate nakon što smo primili sve dospjele iznose, uključujući troškove dostave, ili u trenutku dostave ako bi se ona izvršila kasnije.

Raskid ugovora, povrat robe i reklamacije

Jednostrano pravo na raskid ugovora

Prema Zakonu o zaštiti potrošača, roba kupljena na daljinu (uključuje i robu koja je naručena putem web trgovine, s osobnim preuzimanjem u poslovnici kao načinu dostave) može se vratiti (o svom trošku) u roku najkasnije 14 dana od dana primitka, isključivo u svojoj originalnoj i neoštećenoj ambalaži na adresu Radićev odvojak 54, Velika Gorica, s naznakom – Povrat robe. Razdoblje raskida Ugovora isteći će nakon 14 dana od dana kad ste vi ili treća osoba koju ste naveli, osim prijevoznika, stekli fizički posjed robe ili u slučaju više artikala iz jedne narudžbe dostavljenih odvojeno, nakon 14 dana od dana kada ste vi ili treća osoba koju ste naveli, osim prijevoznika, stekli fizički posjed posljednjeg artikla iz narudžbe.

Uz robu koja udovoljava povratu, obavezno mora biti priložen jamstveni list ako je primjenjivo, kopija računa i pisana obavijest o raskidu ugovora. U suprotnom povrat nećemo biti u mogućnosti obraditi.

Povrat robe isključuje robu koja je korištena i/ili kojoj je vidljivo oštećena ambalaža. Ukoliko je ambalaža oštećena ili nedostaju neki dijelovi povrat će biti odbijen. Troškove transporta snosi kupac. Molimo Vas da artikl dobro zapakirate kako ne bi došlo do dodatnog oštećenja prilikom transporta. U slučaju vidljivih oštećenja na artiklu, povrat sredstava nije moguć.

Temeljem članka 86. Zakona o zaštiti potrošača kupac nema pravo na jednostrani povrat za kupljene proizvode unutar kategorije

Ako se odlučite raskinuti Ugovor prema odredbama o jednostranom raskidu, uz uvjet povrata robe, vratit ćemo vam sve primljene uplate u roku od 14 dana od datuma raskida Ugovora. Snosit ćete samo troškove povrata robe sukladno odredbama Zakona o zaštiti potrošača. Povrat novca izvršiti ćemo istim sredstvom plaćanja kojim ste se vi koristili za prvobitnu transakciju, a povrat novca možemo obustaviti dok ne primimo vraćenu robu ili dok nam ne dostavite dokaz da ste robu vratili, ovisno o tomu što se od toga dogodi prvo.

Ugovorno pravo na raskid ugovora i reklamacije

U slučaju da ste iz bilo kojeg razloga nezadovoljni proizvodom, neovisno o pravu na jednostrani raskid ugovora, isti možete zamijeniti ili vratiti u zamjenu za novac unutar 14 dana od primitka pod uvjetima i na način koji vrijede za jednostrani raskid ugovora. Za ostvarivanje ovog prava, potrebno je neoštećeni proizvod poslati u originalnoj ambalaži sa svom opremom i dokumentacijom s kojim je proizvod bio originalno isporučen. Trošak povrata snosite sami.

Naručeni artikli pakirani su na način da se uobičajenom manipulacijom u transportu/dostavi ne oštete. Kupac je dužan prilikom preuzimanja pregledati pakiranje pošiljke. Ukoliko pakiranje pošiljke ima vidljivih oštećenja/nedostataka, preporučujemo da kupac odbije primitak iste jer postoji mogućnost da je artikl unutar takvog pakiranja oštećen. Odbijanjem primitka, dostavna služba će pošiljku vratiti tvrtki DIS-PROM d.o.o. d.o.o., uz napomenu da pošiljka sadrži nedostatak ili oštećenje. Molimo vas da nas u navedenom slučaju kontaktirate kako bismo u što kraćem roku provjerili stanje pošiljke i poslali novu.

Ukoliko je isto primjenjivo – ako je naručeni proizvod neispravan, nakon isteka roka od dva tjedna kupca usmjeravamo na ovlašteni servis, u skladu s jamstvenim uvjetima i uputama navedenim u jamstvenom listu. Reklamacije uvažavamo prema specifikaciji proizvođača za proizvod koji ste kupili. Servis i rezervne dijelove osigurava DIS-PROM d.o.o. Neispravni uređaj možete poslati na adresu: Radićev odvojak 54, Velika Gorica, nakon čega ćemo utvrditi da li je valjana reklamacija. Ukoliko je reklamacija valjana zamijenit ćemo istu novom i ispravnom robom. Ako je roba oštećena u transportu kupac ima pravo na besplatan servis od strane dostavljača. Prilikom prijave neispravnog proizvoda obavezno priložiti kopiju računa, jamstveni list, opis kvara te kompletnu dokumentaciju i originalnu ambalažu. U jamstvo ne ulaze oštećenja nastala nestručnim rukovanjem, mehanička oštećenja, oštećenja zbog udara groma, prevelikog napona ili ishabanosti uređaja.

Napomena za kupnju uređaja: u slučaju reklamacije uređaja, uređaj se prvo obavezno šalje na servis (bez iznimke – vrijedi i za neotvarane, original zapakirane uređaje). Uređaj možete donijeti ili poslati kurirskom službom na adresu Radićev odvojak 54, Velika Gorica. Potrebno je uređaj s original kutijom i pripadajućom opremom, jamstvenim listom te računom donijeti na adresu ili u slučaju slanja putem dostavne službe, potrebno je uređaj dobro zapakirati kako ne bi došlo do oštećenja prilikom transporta. Po primitku odobrenja od ovlaštenog servisa možemo raditi zamjenu ili povrat sredstava. Bez službenog odobrenja ovlaštenog servisa ne možemo raditi zamjenu ili povrat sredstava.

Povrat novca možemo izvršiti tek nakon što nam roba bude vraćena ili nakon što nam dostavite dokaz da ste nam robu poslali nazad, a izravne troškove povrata robe morate snositi sami. Trošak transporta robe koja ima materijalni nedostatak snosimo mi.

Odgovorni ste za svako umanjenje vrijednosti robe koje je rezultat rukovanja robom, osim onog koje je bilo potrebno za utvrđivanje prirode, obilježja i funkcionalnosti robe.

Reklamacije kupci mogu javljati putem e-mail adrese: info@dis-prom.hr. Kupac bi prilikom javljanja trebao znati broj narudžbe, broj računa ili svoje korisničko ime kako bismo mogli ući u trag narudžbi.

Jamstvo i servis

Ukoliko uređaj trebate servisirati, molimo da provjerite dokumentaciju o ovlaštenom servisu koju ste dobili uz uređaj te postupite u skladu s uputama ovlaštenog servisa.

Obavijest o postojanju odgovornosti za materijalne nedostatke

Odredbama članka 3. stavak 2. Zakona o zaštiti potrošača, propisano je da se na obveznopravne odnose između potrošača i trgovca primjenjuju odredbe Zakona o obveznim odnosima, a člankom 47. stavak 2. istog Zakona propisano je da se u slučaju materijalnog nedostatka na proizvodu na odnose potrošača i trgovca primjenjuju odredbe Zakona o obveznim odnosima o odgovornosti za materijalne nedostatke stvari.

Prava koja pripadaju potrošaču na temelju pravila o odgovornosti za materijalne nedostatke definirana su člancima 400. do 422. Zakona o obveznim odnosima, a odredbama članka 403. stavak 4. propisano je da kod potrošačkih ugovora potrošač kao kupac nije obavezan pregledati stvar niti dati na pregled, ali je obavezan obavijestiti prodavatelja o postojanju vidljivih nedostataka u roku od dva mjeseca od dana kad je otkrio nedostatak, a najkasnije u roku od dvije godine od prijelaza rizika na potrošača.

Završne odredbe

U skladu s EU Uredbom br. 524/2013, ovlašteni ste riješiti Vaš potrošački spor izvansudskim putem, odnosno putem platforme za online alternativno rješavanje sporova, dostupne na Internet adresi http://ec.europa.eu/consumers/odr/,a u skladu s Zakonom o alternativnom rješavanju potrošačkih sporova (NN 121/16, 32/19) putem jednog od sljedećih tijela za alternativno rješavanje potrošačkih sporova:

 1. Centar za mirenje pri Hrvatskoj gospodarskoj komori, Zagreb, Rooseveltov trg 2, adresa mrežne stranice: http://www.hgk.hr/centar-za-mirenje/o-mirenju;
 2. Sud časti pri Hrvatskoj gospodarskoj komori, Zagreb, Rooseveltov trg 2, adresa mrežne stranice: http://www.hgk.hr/sud-casti-pri-hgk/o-sudu-casti

Ovi Uvjeti i svi dokument koji se navode u njima čine ugovor između stranaka kada je riječ o svrsi istoga, a mi zadržavamo pravo pregledati i izmijeniti ove Uvjete u bilo koje vrijeme. Vi podliježete pravilima i Uvjetima koji su na snazi u trenutku u kojem se koristite ovom internetskom stranicom ili obavite narudžbu.

Ovi opći uvjeti na snazi su od 12.10.2023. godine.

DIS-Prom podrškaKontaktirajte nas

Osiguravamo samo najbolje svjetske proizvode za Vaš frizerski salon. Promptni odgovor unutar 2h na sve Vaše upite (unutar radnog vremena). Profesionalna tehnička podrška unutar 24h. Uvijek dovoljno robe na skladištu.

DIS-Prom podrškaKontaktirajte nas

Osiguravamo samo najbolje svjetske proizvode za Vaš frizerski salon. Promptni odgovor unutar 2h na sve Vaše upite (unutar radnog vremena). Profesionalna tehnička podrška unutar 24h. Uvijek dovoljno robe na skladištu.
Radićev odvojak 54
HR-10410 Velika Gorica
+385 1 6222-449
Info@dis-prom.hr
DIS Prom Rect Normal Transparent 320x160 NoPadding

Društvene mreže

Slobodno postavite pitanje i preko društvenih mreža. Odgovaramo u najkraćem mogućem roku.

WSPay sigurni sustav za online plaćanje

WSPay sigurni sustav za online plaćanje kreditnim i debitnim karticama

h50 Diners
h50 Visa
h50 MasterCard
h50 Maestro
h50 MasterCard IDCheck
H50 VisaSecure
White 400x150 Dikson 1
White 400x150 Maxima 1
White 400x150 SensUS 1
White 400x150 Muster 1
White 400x150 Nook
White 400x150 Puring
White 400x150 HSA
White 400x150 OiVita39
White 400x150 Seiseta 2022
White 400x150 RedOne
White 400x150 Redist Professional
White 400x150 Everton
White 400x150 Bergen
White 400x150 Eva SalonFurniture
White 400x150 DiBiase 1
White 400x150 Morfose Inverse
White 400x150 Nouvelle
White 400x150 ReneeBlanche
White 400x150 Astra
White 400x150 Xanitalia
White 400x150 Helen Seward
White 400x150 GianniEffe
White 400x150 Magis
Logo Zagrebacka zupanija 040px

Sufinancirano sredstvima
Zagrebačke županije

Logo ESIF White

Krajnji primatelj financijskog instrumenta sufinanciranog iz Europskog fonda za regionalni razvoj u sklopu Operativnog programa “Konkurentnost i kohezija”

Logo Hamag BiCro white
Logo EU

Europska
Unija

Copyright by DIS-Prom 2024. Sva prava pridržana.   |   Design & built by Echobit

Copyright by DIS-Prom 2024. Sva prava pridržana.
|
Design & built by Echobit