Učitavam stranicu...

 

BrandDikson by Müster & Dikson

Black Dikson

Dinamična tvrtka u stalnoj službi frizera više od 50 godina, stalno proučavajući nove tehnologije kako bi ponudila tržištu samo najbolje proizvode i usluge. Zahvaljujući modernoj proizvodnoj strukturi koja se prostire na 6 jedinica raspoređenih preko 60.000 četvornih metara tvorničkog kapaciteta, MÜSTER & DIKSON mogu osigurati pouzdanost i učinkovitost jasno artikulirane organizacije pod strogom upravljivošću procesa.

Tvrtka ima sjedište u Italiji, gdje uživa veliko povjerenje svojih klijenata, ali posluje i na međunarodnoj razini izvozeći u 70 zemalja svijeta. Te karakteristike, kao i njena dinamična komercijalna organizacija i široko rasprostranjena distribucija, čine MÜSTER & DIKSON istinskom referencom u struci, u realnom okruženju.

DKS LINE ShineColor 1250x0687

#Colour_Area

Dikson Pro Products Pg007 ColourArea

#Colour
_Area

Novo iskustvo profesionalnog bojanja kose

Za 100%-nu izvanrednu pokrivenost sijede kose i dugo trajanje boje. Svi proizvodi sadrže pažljivo odabrane aktivne sastojke za kosu lijepog izgleda i stabilne boje. Regeneracijske kremasta baza s ugodnim mirisom omogućava prirodne pramenove i izvanredan sjaj, a boje se mogu naći u širokom rasponu mogućnosti kako bi ispunile svaku želju klijentice.

#Colour_Area uključuje nekoliko linija boja, proizvode za uklanjanje boje (blajhove, dekolorante) kao i oksidacijske kreme (hidrogene) za cjeloviti tehnički postupak. Tehnički tretmani ne ugrožavaju kozmetičke aspekte.

Dermatološki ispitano. Bez SLES i parabena. Za profesionalnu uporabu.

#Technical_Area

Dikson Pro Products Pg025 TechnicalArea

#Technical
_Area

_DIKSOPLEX™ DEFENSIVE za zaštitu kose kod tehničkih tretmana

Nova ‘obrambena’ tehnologija koja podržava cjelovitost i zdravlje kose. Tri zasebna proizvoda se kombiniraju za jedan sinergijski učinak zaštite kose i integriteta njenog zdravlja tijekom tehničkih tretmana. DiksoPlex Defensive kombinira inovativne tehnologije s učinkovitim formulama kako bi osigurali jednostavnu uporabu. Nekoliko jednostavnih koraka jamče najbolju i najučinkovitiju zaštitu kose tijekom tehničkih tretmana i ne zahtijevaju posebne promjene u primjeni i trajanju standardnog postupka. Mješavine aminokiselina prodiru u unutarnju i vanjsku strukturu kose i popravljaju i najoštećenija vlakna kose, vraćajući idealne uvjete hidratacije, snage i teksture.

_DIKSOLISS LISSACTIVE za postupke ravnanja kose

Inovativna tehnologija osnova je novog tretmana za ravnanje kojeg je predložio DIKSON, kao dio holisitčkog (cjelovitog) pogleda na zdravlje kose. Formula čini postupak ravnanja sigurnim i prikladnim za bilo koju vrstu kose, kako prirodnu, tako i tretiranu. Djelatne tvari jamče učinak protiv kovrčanja, te rekonstrukciju vlasi kose tijekom postupka ravnanja. Uz ovaj tretman kosa je sjajno glatka, hidratizirana i svilenkasta na dodir.

_DIKSO BLONDE za postupke izbjeljivanja

Kombinirajući najbolja svojstva keratina, organskog ulja od pšeničnih klica i nove formule sposobne posvijetliti kosu od 9 nijansi DIKSON Laboratoriji za istraživanje i razvoj su osmislili i razvili istinski vrhunski tretman izbjeljivanja, za optimalne performanse uz potpuno poštivanje kose i vlasišta. Linija također uključuje dvostruko koncentrirani šampon protiv žutila za sijedu, super-osvijetljenu, izbijeljenu ili osvijetljenu kosu. Bez SLSm SLES, silikona, naftnih sastojaka i parabena.

_PERMANENTI/PERMS za postupke trajne ondulacije (minivala)

Sredstva za postizanje trajne ondulacije. Omogućuju elastične, fleksibilne savršeno oblikovane i dugotrajne kovrče. Posebni proizvodi za prirodnu, još neobrađenu, i za obojenu i/ili tretiranu kosu. Lepeza uključuje i pripadajuće fiksatore za neutraliziranje s tvarima za omekšavanje i ostale proizvode. Za profesionalnu upotrebu.

#Treatment_Area

Dikson Pro Products Pg051 TreatmentArea

#Treatment
_Area

Tretman za svaki tip kose

Evolucija formula, koncepata i dizajna u novom, suvremenom, raspoloženju istovremeno vjernom izvornoj filozofiji linija proizvoda. Suvremeni pristup ponude sinteza je istraživanja novih sastojaka, tvari dobivenih iz prirode i razvoja formula koje kombiniraju profesionalne rezultate, visoku kvalitetu i kozmetičku učinkovitost tretmana kose. Principi formula u strogosti odabira sastojaka bez kompromisa je izraz poštovanja prema okolišu i ljubavi prema prirodi. Čiste, elegantne linije koje predstavljaju talijanski stil prihvaćaju urbani stil života suvremenih žena koje brinu o svojoj dobrobiti i ljepoti.

DKS FULL LINE AB19 ArgabetaNew Transparent

#Styling_Area

Dikson Pro Products Pg083 StylingArea

#Styling
_Area

Finalizirajte styling

Profesionalni DIKSON gelovi i sprejevi s aktivnim sastojcima za njegu kose osiguravaju čvrsto držanje, izgled mokre kose i pouzdan potisak za dugotrajnu i pouzdanu uporabu za profesionalnu ili osobnu uporabu.

#Man_Area

Dikson Pro Products Pg099 ManArea

#Man
_Area

Posebno za muškarce

DIKSON je proširio paletu proizvoda za muškarce. Zamišljamo svakodnevni tretman dobrobiti posebno dizajniran za bradu, brkove i kosu. Proizvodi osiguravaju upečatljive rezultate zahvaljujući posebno biranim izvanrednim sastojcima. Obogaećno intenzivnim, a ugodnim mirisima za ugodan osjećaj dobrobiti i tonusa.

#Miscellanea_Area

Dikson Pro Products Pg111 MiscellaneousArea

#Miscellanea
_Area

Sredstva za svakodnevnu uporabu, oporavak i zaštitu kose

DIKSON nudi 10l šampone za svakodnevnu uporabu u salonima ljepote s posebnim naglaskom na obojanu, tretiranu, oštećenu, dosadnu kosu, regeneracijske maske, šampone, sprejeve, kreme i ostalo za specifične aplikacije – njegu, hidrataciju, popravak, restrukturiranje, otpetljavanje kose, pojačavanje sjaja i slično.

U ovom setu proizvoda naći ćete i ampule i tablete za borbu protiv opadanja kose, alopecije, protiv prhuti, za regeneraciju, rekonstrukciju, rebalans kose, zaštitu skalpa i kože prilikom i nakon kemijskih tretmana.

DIS-Prom podrškaKontaktirajte nas

Osiguravamo samo najbolje svjetske proizvode za Vaš frizerski salon. Promptni odgovor unutar 2h na sve Vaše upite (unutar radnog vremena). Profesionalna tehnička podrška unutar 24h. Uvijek dovoljno robe na skladištu.

DIS-Prom podrškaKontaktirajte nas

Osiguravamo samo najbolje svjetske proizvode za Vaš frizerski salon. Promptni odgovor unutar 2h na sve Vaše upite (unutar radnog vremena). Profesionalna tehnička podrška unutar 24h. Uvijek dovoljno robe na skladištu.
Radićev odvojak 54
HR-10410 Velika Gorica
+385 1 6222-449
Info@dis-prom.hr
DIS Prom Rect Normal Transparent 320x160 NoPadding

Društvene mreže

Slobodno postavite pitanje i preko društvenih mreža. Odgovaramo u najkraćem mogućem roku.

WSPay sigurni sustav za online plaćanje

WSPay sigurni sustav za online plaćanje kreditnim i debitnim karticama

h50 Diners
h50 Visa
h50 MasterCard
h50 Maestro
h50 MasterCard IDCheck
H50 VisaSecure
White 400x150 Dikson 1
White 400x150 Maxima 1
White 400x150 SensUS 1
White 400x150 Muster 1
White 400x150 Nook
White 400x150 Puring
White 400x150 HSA
White 400x150 OiVita39
White 400x150 Seiseta 2022
White 400x150 RedOne
White 400x150 Redist Professional
White 400x150 Everton
White 400x150 Bergen
White 400x150 Eva SalonFurniture
White 400x150 DiBiase 1
White 400x150 Morfose Inverse
White 400x150 Nouvelle
White 400x150 ReneeBlanche
White 400x150 Astra
White 400x150 Xanitalia
White 400x150 Helen Seward
White 400x150 GianniEffe
White 400x150 Magis
Logo Zagrebacka zupanija  040px

Sufinancirano sredstvima
Zagrebačke županije

Logo ESIF White

Krajnji primatelj financijskog instrumenta sufinanciranog iz Europskog fonda za regionalni razvoj u sklopu Operativnog programa “Konkurentnost i kohezija”

Logo Hamag BiCro white
Logo EU

Europska
Unija

Copyright by DIS-Prom 2024. Sva prava pridržana.   |   Design & built by Echobit

Copyright by DIS-Prom 2024. Sva prava pridržana.
|
Design & built by Echobit