Učitavam stranicu...

 

BrandNouvelle by HSA

Black Nouvelle

Što je dobro za planetu, dobro je za ljepotu!

Inovativni PRO know-how za naše klijentice!

Brige o svojoj kosi i o tijelu su – neodvojive!

Umjetnost ljepote

Ako išta definira Nouvelle, onda je to suvremen pristup, pun različitih boja. Raskošnost i originalnost brenda je temeljen na kritičkom tumačenju različitih umjetničkih razdoblja, kulturnih pokreta, slikara i kreativaca koji su izrazili svoj koncept boje i ljepote.

Nouvelle može po želji biti umjetnost, konceptualni kubizam, pop nered, digitalna grafika, ulična umjetnost, fluidna boja ili geometrijska isključivost. Rezultat ove moćne sinergije je snažan, disruptivan brend koji kombinira kvalitetu proizvoda sa snažnom estetskom osobnošću, kako bi nadahnuo frizere diljem svijeta i omogućio im da se istaknu i učine jedinstvenost svojom temeljnom vrijednošću.

Nouvelle Borderless 1158792

Inspirativna moda

Nouvelle Borderless 0658343

Nouvelle je brand koji inspirira frizere najnovijom modom i trendovima. Profesionalni proizvodi im pomažu postati referentna točka za široku, raznoliku klijentelu i daje im sve instrumente za pružanje kvalitetnih usluga zahvaljujući svojim salonskim proizvodima za njegu kose i bojanje kose, koji se kreću od osnovnih do skroz odvažnih tretmana i frizura za mlađu publiku.

Nouvelle dokazuje kvalitetu i know-how već preko 30 godina na tržištu i idealan je brand za ženu koja želi vidljive rezultate na svojoj kosi i kojoj nije problem redovito odlaziti u salon kako bi brinula o svom stilu.

Sloboda odabira

Kod Nouvelle beauty salon proizvoda boja je u središtu brenda i ona nadahnjuje frizere iz cijelog svijeta, omogućavajući im da ostanu vrhunski stručnjaci za nove stilove i inovacije. Profesionalni frizeri tada mogu svojim klijenticama neprestano nuditi usluge i proizvode koje najavljuju novi trendovi.

Stilist koji radi s Nouvelle proizvodima je suvremen profesionalac, uvijek u tijeku s najnovijim trendovima, ali i slobodan da ih interpretira na osobni način. Ovisno o želji svake klijentice frizer je u mogućnosti ponuditi bilo ekscentrične bilo umjerenije stilove, ali uvijek s usklađene sa svijetom mode, bez ikakvih ograničenja na ekskluzivne izbore, ali ostajući potpuno slobodan odgovoriti i na najrazličitije zahtjeve.

Nouvelle Borderless 0858566

Maksimalna učinkovitost

Nouvelle Borderless 0758459

Specifični Nouvelle proizvodi i protokoli za njegu kose u frizerskim salonima su jednostavni za razumijevanje i korištenje. Sve je osmišljeno da stvori najbolje uvjete za neometan rad frizera, a istodobno da i klijenticama jamči visoke performanse  nakon tretmana

Više nego 30-godišnje iskustvo u kozmetici omogućuje dokazane rezultate za maksimalnu učinkovitost.

Color Effective

Profesionalne nijanse
za dobitnu kombinaciju
Nouvelle Color Effective Portfolio v3

Sve za profesionalno bojanje kose

Mijenjanje i eksperimentiranje s neobičnim i jarkim nijansama više nije samo navika umjetnika ili osoba iz show-businessa, već uobičajena praksa posvuda! Nouvelle omogućava sve varijante: trajne, demi- ili semi- polutrajne boje sa ili bez amonijaka, zajedno s pripadajućim izbjeljivačima, aktivatorima i ostalim proizvodima za sve tipove kose.

Color Glow

Šamponi i maske za očuvanje
postojanosti boje kose
Nouvelle Color Glow Portfolio v2

Zadržite briljantnost svoje boje kose

Bojanje kose nije jedini element za ispunjenje umjetničkih ambicija i promjene izgleda, već je isto tako važno zadržati sjaj boje čim duže. Color Glow proizvodi su osmišljeni upravo za zaštitu i produljenje boje kose te da joj daju novu snagu.

RS: Re-Styling

Raznovrsni proizvodi za
raznovrsan finiš frizure
Nouvelle Re Styling Portfolio vReduced

Sama svoja skulptorica

Oblikujte, crtajte, bojite. RS: je čista kreativnost za usluge u frizerskim salonima ali i kod kuće. Niz proizvoda s više stilskih i završnih značajki osmislili su suvremeni Nouvellovi dizajneri da posluže poput umjetničkih djela za omogućavanje beskonaćnih mogućnosti završnog izgleda.

DIS-Prom podrškaKontaktirajte nas

Osiguravamo samo najbolje svjetske proizvode za Vaš frizerski salon. Promptni odgovor unutar 2h na sve Vaše upite (unutar radnog vremena). Profesionalna tehnička podrška unutar 24h. Uvijek dovoljno robe na skladištu.

DIS-Prom podrškaKontaktirajte nas

Osiguravamo samo najbolje svjetske proizvode za Vaš frizerski salon. Promptni odgovor unutar 2h na sve Vaše upite (unutar radnog vremena). Profesionalna tehnička podrška unutar 24h. Uvijek dovoljno robe na skladištu.
Radićev odvojak 54
HR-10410 Velika Gorica
+385 1 6222-449
Info@dis-prom.hr
DIS Prom Rect Normal Transparent 320x160 NoPadding

Društvene mreže

Slobodno postavite pitanje i preko društvenih mreža. Odgovaramo u najkraćem mogućem roku.

WSPay sigurni sustav za online plaćanje

WSPay sigurni sustav za online plaćanje kreditnim i debitnim karticama

h50 Diners
h50 Visa
h50 MasterCard
h50 Maestro
h50 MasterCard IDCheck
H50 VisaSecure
White 400x150 Dikson 1
White 400x150 Maxima 1
White 400x150 SensUS 1
White 400x150 Muster 1
White 400x150 Nook
White 400x150 Puring
White 400x150 HSA
White 400x150 OiVita39
White 400x150 Seiseta 2022
White 400x150 RedOne
White 400x150 Redist Professional
White 400x150 Everton
White 400x150 Bergen
White 400x150 Eva SalonFurniture
White 400x150 DiBiase 1
White 400x150 Morfose Inverse
White 400x150 Nouvelle
White 400x150 ReneeBlanche
White 400x150 Astra
White 400x150 Xanitalia
White 400x150 Helen Seward
White 400x150 GianniEffe
White 400x150 Magis
Logo Zagrebacka zupanija  040px

Sufinancirano sredstvima
Zagrebačke županije

Logo ESIF White

Krajnji primatelj financijskog instrumenta sufinanciranog iz Europskog fonda za regionalni razvoj u sklopu Operativnog programa “Konkurentnost i kohezija”

Logo Hamag BiCro white
Logo EU

Europska
Unija

Copyright by DIS-Prom 2024. Sva prava pridržana.   |   Design & built by Echobit

Copyright by DIS-Prom 2024. Sva prava pridržana.
|
Design & built by Echobit